GROW hírlevél

Grow

Grow!


Peter Foss újévi üzenete


Tiszta lappal indulhatsz!

Életed újságjának lapjai a 2018-as évre még üresek. Lehet, hogy még nem írtad le céljaidat, mert lehet hogy még ki sem gondoltad azokat. Milyen lesz a 2018-as éved? Mit fogsz idén másképp csinálni? Túl félénk vagy döntéseket hozni? Az új év, egyben új kezdetet is jelent – új kezdetet, sok lehetőséggel. Valójában mindent kétszer csinálunk meg. Egyszer gondolati, spirituális szinten, egyszer pedig a fizikai valóságban is. Most elérkezett az ideje a célok gondolati megalkotásának. Ha ezzel készen vagy, egy egész éved van rá, hogy fizikai szinten megvalósítsd azokat.


Segítségül tekintsd át azon lehetőségek listáját, melyet a Young Living kínál a 2018-as évben. Íme ezek közül néhány:

Január 13.: YOUNG LIVING NAP

Március 4-8.: Hawaii jutalomút, „verseny a célban”

Március 24-28.: RAINDROP Esőcsepp masszázstechnika és vezetői képességek fejlesztése D. Gary Young-gal

Május: 8 város – BEAUTY SCHOOL „Szépség Nap” Turné

Június 14-16.: Nemzetközi Nagy Találkozó a Utah állambeli Salt Lake City-ben, USA

Július 1-31.: Levendula Aratás (6 különböző esemény)

Szeptember 8-9.: Young Living Európai Találkozó Prágában, Csehország

Szeptember 13-16.: Ezüst minősültek találkozója, Mona Farm, és Salt Lake City, USA

Október: Szalmagyopár, SEED TO SEAL „Magtól a zárjegyig”, Horvátország


A zavarodottság elkerülésének legegyszerűbb módja, hogy a már megtapasztalt dolgokra, eredményekre koncentrálunk. Amennyiben elégedett vagy azzal, amit elértél, nincs szükség változtatásra. Ha azonban más eredményre vágysz, valamin változtatnod kell. A változás sokszor nehéz, hiszen ismeretlen vizekre hajózol. Azonban tapasztalatom szerint, többet veszítünk, ha nem döntünk, mint akkor, amikor „rosszul” döntünk. Ezennel felhívok mindenkit, hogy csatlakozzon a „Döntsd el, hogy döntesz” kihívásomhoz, és változtasson valamin a mindennapi életében. Életünk forgatókönyvének lapjait mi írjuk!


Boldog Új Évet kívánok!


Peter Foss, A Young Living Europe elnöke

Szervezeti átalakítás a Young Living értékesítési csapatánál


A D. Gary Young által megálmodott áldott vízió, miszerint minden háztartásba kerüljön Young Living esszenciális illóolaj, megint nagyot lépett előre a megvalósulás terén. 2018-ban a cél nem más, mint hogy megduplázzuk azon európai otthonok számát, ahol a piacvezető esszenciális illóolajok jótékony hatása érvényesül! Ennek érdekében újraszervezzük az értékesítési csapatot.


Ennek jegyében Katharina Gehlinget előléptettük projekt-vezetővé, valamint az Európai Young Living elnökének asszisztensévé. Ebben a pozícióban lehetősége lesz a kulcs projekteket vezetni, A-tól Z-ig. Már találkozhattál egyik projektjével, ami nem más, mint a Young Living Nap, melyre már most többen regisztráltak szervezőként Európa-szerte, mint az Egyesült Államokban összesen.


Egy igazán széleskörű kutatást végeztünk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb értékesítési vezetőt. Büszkén, és örömmel jelentjük be, hogy senki sem volt jobb, tehetségesebb, mint a mi Jennifer Stollunk ! Jennifert léptettük elő értékesítési vezetőnek, aki hamarosan Londonba költözik. Az értékesítési csoportok országos vezetői, közvetlenül vele fognak kommunikálni, jelentéseket tenni.


Más országokban is került sor újításokra:

  • Elena Stratulat , Románia országos vezetője, Bulgária és Görögország vezetéséért is felelősséggel tartozik

  • Mayta Albaladejo , Spanyolország és Portugália országos vezetője, felelősségi köre már Olaszországra is kiterjed

  • Natasa Treskanica , folytatja megkezdett munkáját piacain

  • Vaclav Thor , rábízta Elena Stratulat-ra Bulgáriát, így teljes mértékben saját piacaira koncentrálhat


A változások életbe lépéséig, az új feladatok átvétele-átadása idején, s az új regionális vezetők felkutatásáig Közép- és Nyugat-Európában, Katharina és Jennifer folytatja korábbi munkáját. Amennyiben potenciális jelöltről tudsz, továbbítsd önéletrajzát a recruitment-uk@youngliving.com email címre.

Végül, de nem utolsó sorban, Tatjana Walker folytatja munkáját mint Diamond vezető, s emellett elfogadta kinevezését, mint Jennifer Stoll asszisztense.

Beléptetési ösztönző eseményről!


A legjobb módja annak, hogy megtapasztald az igazi, Young Living életérzést, az, hogy részesévé válsz egy Young Living-es rendezvénynek! Tudjuk, hogy ez némi befektetést igényel, ezért most lehetőséget biztosítunk egy kis extra bevételre!


Izgatottan jelentjük be, hogy 300 euró (270 angol font) értékben visszatérítjük szállásod, vagy utazásod költségét, ha egyik másik Young Living rendezvényen vettél részt. Az utalványok további ösztönzést jelenthetnek, hogy részt vegyél olyan értékes tréningeken és eseményeken, amelyek segítenek felgyorsítani a YL üzleti fejlődésed, és összekapcsolnak más tagokkal Európa szerte.


Hogyan lehet kvalifikálni? Legalább 12 új tagot léptess be Premium Starter Kittel, a kvalifikációs időszak alatt, 2018. január 1. és 2018. március 31. közt.


Erre minden Young Living tagnak lehetősége van, szerte a világon! Alább olvashatsz a közelgő rendezvényekről:


Március: Esőcsepp masszázstechnika és vezetői képességek fejlesztése D. Gary Young-gal, Horvátország

Április: Vezetői Tréning Vezetőknek, London

Május: Beauty School „Szépség Nap” Turné (Savvy Minerals bemutatása)

Június: - Jóga visszavonulás, Provance, Franciaország

- Nemzetközi Nagy Találkozó, Utah, USA

Július: Levendula Aratás


A promóciós periódus során, minden hónap 20-a körül emailben értesítjük azokat, akik teljesítették a feltételeket, s egyben megküldjük a tájékoztatást is a lehetőség igénybevételének részleteiről.


Ahhoz, hogy a jutalmat érvényesíteni tudd, Rendezvényszervező Csapatunknak a nyugtát, valamint a rendezvényen való részvételed igazolásaként a belépőjegyed küldd el emailben a europeanevents@youngliving.com címre. Miután megkaptuk, és ellenőriztük ezen dokumentumokat, lehetővé tesszük a visszatérítést.

Megkezdődött a visszaszámlálás – Újra itt a Young Living Nap!


Itt a lehetőség, hogy csatlakozz a Young Living tagokhoz szerte a világon!


Még mindig úszunk a boldogságban az első globális Young Living Nap nyomán, mely 2017. október 14-én került megrendezésre. A tagok kampányoltak, reklámoztak, rendezvényt szerveztek, majd bemutatták az új Young Living termékeket, még többet megtudtak a Magtól a Zárjegyig folyamatról, valamint új lehetőségeket ismertek meg az üzletépítésben is.


A következő globális rendezvényre január 13-án kerítünk sort! Csatlakozz Te is a hihetetlenül izgalmas, világszintű rendezvény szervezői közé.

Örömmel jelentjük be, Londonban vezetői tréninget tartunk vezető tagjainknak!


Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy vadonatúj, vezető tagjainknak szóló rendezvényt szervezünk Londonban!

Már felfedezted a Prémium Starter Kit-et, elkezdted megosztani másokkal is a Young Living életstílust, de még többre vágysz?


A rendezvényen való részvétellel megkapod a tökéletes lehetőséget arra, hogy megismerd a Young Living csapatot, s egyúttal meglátogasd az Európai Központi Irodát, a londoni Chiswick Parkban. Személyesen a legjobbaktól tanulhatod meg az üzletépítés fortélyait, személyes segítséget kapsz üzleted felvirágoztatására, valamint elindulhatsz a Silver, és az afölött levő szintek eléréséhez vezető úton is.


Légy Te is részese a hihetetlen élménynek, hogy Európa legjobb üzletépítőitől tanulhatsz, ellesheted technikáikat, és felgyorsíthatod küldetésed, a Young Living életstílus terjesztését – tanulj, és érd el céljaid!


Időpont: 2018. április 27-28.


Helyszín: Young Living Európai Központi Iroda, London, Egyesült Királyság ( Building 11, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, W4 5YS, London, U.K)


Jegyár: 125 euró

  • 2 napra szóló belépőjegy a rendezvényre

  • Étkezés: vacsora, és záróebéd

  • Transzfer az ebéd helyszínére

  • Városnézés és csapatépítés Londonban


Program:

Április 27. Péntek

13:00 – 14:00 Érkezés és regisztráció

14:00 – 17:00 Üzletépítés I/II, Young Living Európai Központi Iroda

17:00 – 19:00 Csapatépítés és városnézés Londonban

19:00 – 21:00 Vacsora London központjában


Április 28. Szombat

09:00 – 12:00 Üzletépítés I/II, Young Living Európai Központi Iroda

12:00 – 13:00 Csapatépítő ebéd

14:00- tól Zárás, egyéni elindulás


Kérjük vedd figyelembe, hogy a tréning angol nyelven zajlik, tolmácsolás nélkül. Amennyiben a nyelv megértéséhez segítségre van szükséged, kérjük mihamarabb biztosíts számodra segítséget.


További információk a jegyekről hamarosan!

Már elérhető az új árlista


Az új disztribútor és vásárlói árlista már elérhető a virtuális iroda „Member Resources” menüpontjában. Ezen árlisták már tartalmazzák Görögország és Bulgária számára is az új árakat. Töltsd le Te is, hogy mindig naprakész legyél!
Share by: